Disclaimer

Met het gebruik van de webpagina van delaatsteeermenaldumslappeterp.nl  gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van deze webpagina is met zorg samengesteld. Ondanks onze  aandacht kunnen er toch fouten zijn ontstaan. Wij proberen deze dan zo spoedig mogelijk te herstellen.

Op deze website worden (hyper)links gebruikt om door te verwijzen naar websites van derden. U kunt delaatsteeermenaldumslappeterp.nl op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor het functioneren van, de inhoud, kwaliteit van aangeboden producten of informatie of eventueel geleden schade door een bezoek aan zo’n website.

Delaatsteeermenaldumslappeterp.nl behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina worden aangeboden, gebruik te maken.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de website delaatsteeermenaldumslappeterp.nl wordt uitdrukkelijk voorbehouden aan delaatsteeermenaldumslappeterp.nl. Niets van deze website mag, op welke wijze dan ook, worden gekopieerd of gebruikt door derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van delaatsteeermenaldumslappeterp.nl.